PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno és 44a al primer entrenament de descens a Cortina

Caminal planteja un «bon esquí» en la prèvia de la primera cursa del Mundial júnior

Per El Periòdic

Jordina Caminal, a St. Anton, ahir.
Jordina Caminal, a St. Anton, ahir. | FAE

La Copa del Món de velocitat femenina compta, una vegada més, amb la presència de Cande Moreno, que ahir va prendre part en la seva primera sessió d’entrenament oficial de descens a Cortina d’Ampezzo (Itàlia). L’esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), que sortia amb el dorsal 45, va ser 44a amb un temps d’1.41.18, a 4.95 de la més ràpida, que va ser la suïssa Lara Gut-Behrami, amb un 1.36.23.


L’estació viurà avui una segona cita d’entrenament de descens, amb Moreno portant el dorsal 45 i amb sortida de la primera corredora a les 11.00 hores. A més, la primera cursa està prevista per demà, un altre descens el dissabte i, finalment, un supergegant el diumenge per tancar la Copa del Món a la localitat italiana.

 

 

Bones sensacions a St. Anton

 

L’estació de St. Anton (Àustria) va acollir ahir la segona cita del Campionat del Món júnior d’esquí alpí. Jordina Caminal va estar present al segon entrenament de descens, mostrant un bon esquí, tot i que no va poder completar la jornada. Segons va explicar el tècnic Matias Vargas, l’esquiadora andorrana va plantejar un «molt bon esquí, però al final ha perdut la línia i no ha pogut finalitzar».


La primera cursa de descens tindrà lloc avui, a partir de les 10.30 hores, i amb Caminal portant el dorsal 2. La jove competidora de la FAE també farà el supergegant, que en aquest cas serà en la jornada posterior, la de demà.


El Campionat del Món júnior també comptarà amb la presència de les andorranes Carla Mijares i Íria Medina, que disputaran l’eslàlom i el gegant, respectivament. L’eslàlom està previst per al pròxim dimarts, mentre que una mica abans, concretament aquest mateix dissabte, tindrà lloc el gegant, si no hi ha cap canvi en la programació. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT