PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté 79 persones per conduir sota l’efecte de tòxics

A més, arresta dos contrabandistes amb una mercaderia de 7.612 euros

Per El Periòdic

Un dels controls efectuats per la Policia durant l’última campanya.
Un dels controls efectuats per la Policia durant l’última campanya. | POLICIA

La Policia ha efectuat un total de 1.967 controls i ha detingut 79 persones per positius d’alcoholèmia o tòxics al volant. Ho ha fet entre el 5 de desembre del 2022 i el 8 de gener d’aquest 2023, cinc setmanes en les quals s’ha dut a terme la darrera campanya centrada en aquests delictes amb l’objectiu de reduir els accidents de trànsit. De les 79 persones arrestades, 63 han estat detingudes per conduir sota els efectes de l’alcohol, 13 per conduir sota els efectes de les drogues, dues més per donar positiu al mateix temps en alcoholèmia i tòxics, i una darrera per negar-se a fer la prova.

La majoria dels positius han estat controlats per taxes d’entre 0,81 i 1,20 g/l, i cinc han superat els dos grams d’alcohol per litre de sang. El 82% de les detencions s’han efectuat entre les 22.00 i les 06.00 hores.

D’altra banda, la Policia va deternir la nit de dimarts dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic per contraban de tabac. El valor total de la mercaderia comissada ascendeix a 7.612,52 euros. Un dels homes viatjava en un vehicle amb placa estrangera i l’altre amb moto de neu. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT