PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pampín afirma estar preparat per assumir nous galons a l’equip

El vestidor rep un «cop dur» després de caure a Burgos, però ja pensa en l’Albacete

Per David Sansaloni

Pampín lluita una pilota.
Pampín lluita una pilota. | @FCANDORRA

L’FC Andorra ha tornat als entrenaments aquesta setmana després de l’última derrota a LaLiga SmartBank davant el Burgos, a domicili, per 1-2. El vestidor va rebre un «cop dur», segons va explicar ahir el lateral esquerre tricolor, Diego Pampín, però «hem d’aprendre de les errades i tornar-nos a aixecar».

El gallec no va saber trobar un motiu específic perquè la història es repetís, i és que als del Principat no és la primera vegada que els passa el fet de perdre per la mínima un duel que semblava dominat. «Vam deixar de fer les coses que ens van anar bé en la primera meitat per voler mantenir el que no teníem», va declarar Pampín, mentre afegia que «hem de continuar treballant, ja que ara ens espera un rival de pes com és l’Albacete».


Novament, els dos equips es veuran les cares a l’Estadi Nacional, repetint la imatge de l’any passat, quan militaven a la Primera RFEF. «És un equip capaç de combinar, però nosaltres intentarem mantenir el nostre estil, dominant la pilota, i l’Albacete té plantilla suficient per fer-te molt mal inclús sense tenir tanta possessió».


El lateral va ser un dels homes destacats davant el Burgos tot i la derrota, i davant les lesions de Martí Vilà i Adrià Vilanova va assegurar estar preparat per assumir nous galons dins de l’equip. L’arribada, això sí, d’un lateral esquerre en aquest mercat d’hivern tornarà a posar al màxim nivell la competència en aquesta posició. «Si arriba un nou company, tocarà competir contra ell i intentar que d’aquest fet surti beneficiat l’equip», va dir el jugador. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT