PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home per positiu d’alcoholèmia arran d’un accident

El conductor va xocar contra una parada d’autobús a Arnisal

Per El Periòdic

Façana de la Policia
Façana de la Policia | Arxiu ANA

La Policia va detenir el passat diumenge a la nit un home no resident de 28 anys amb una taxa d’alcoholèmia d’1,61 després d’un accident amb danys materials. Cap a les 21.15 hores, el conductor va xocar contra una parada d’autobús d’Arinsal i va impactar contra un altre vehicle que es trobava aparcat al costat. Després de la col·lisió, va marxar del lloc de l’accident abandonant el cotxe accidentat. Els agents el van detenir minuts després.


El mateix diumenge, però a les 11.30 hores en un control rutinari a la frontera del riu Runer, la Policia va arrestar dos homes, no residents de 34 i 38 anys, per introduir 6,1 grams de cocaïna. El dia abans, dissabte a les 13.00 hores també a la frontera del riu Runer, es van detenir tres homes més, no residents de 24, 25 i 47 anys, amb 6,3 grams.
Els darrers dies es van arrestar dues persones més amb cocaïna. Des de dijous a la tarda, la Policia va detenir quatre homes més per positius d’alcoholèmia. Dos van ser arrestats el mateix dijous. El primer, resident de 49 anys, a les 15.10 hores amb una taxa d’1,07 a la rotonda de la Margineda després que la patrulla detectés que envaïa en diverses ocasions el sentit contrari. El segon, resident de 46 anys, va ser arrestat en un control rutinari a la frontera del riu Runer a les 23.00 hores amb una taxa d’1,32.


La matinada de dissabte a Escaldes-Engordany, la Policia va detenir un resident de 42 anys amb una taxa de 2,01. Tot i sotmetre’s voluntàriament a la prova d’alcoholèmia, en el moment de la detenció l’home va intentar agredir els agents, els va insultar i s’hi va resistir. Per aquest motiu, també se’l va detenir com a presumpte autor de delictes contra la funció pública i contra l’honor. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT