PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Atlètic Amèrica impugnarà el seu partit contra la UE Engordany

Els blanc-i-negres cauen en alineació indeguda, així com l’Atlètic d’Escaldes i l’FC Encamp

Per El Periòdic

Un instant del partit entre la UE Engordany i l’Atlètic Amèrica.
Un instant del partit entre la UE Engordany i l’Atlètic Amèrica. | FAF

La primera ronda de la Copa Constitució semblava que havia finalitzat sense grans sorpreses pel que fa als resultats, però en poques hores s’ha establert una situació que podria fer capgirar la meitat del quadre. Fins a tres equips haurien caigut en alineacions indegudes, i de ratificar-se aquests casos pel Comitè de Competició de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) tots tres quedarien eliminats, donant la victòria i el passi a la següent ronda als qui fossin els seus rivals.


Josele Aguilar va jugar amb la UE Engordany tenint un partit de sanció de l’any passat i, després d’una tarda de debat, l’Atlètic Amèrica recorrerà la trobada, recalcant que ells no van disposar de dos titulars, sancionats, com són Andrés Briñez i Isaac Caracuel.


D’igual manera, l’Atlètic d’Escaldes va alinear Víctor Alonso, que va rebre una sanció el curs passat ambl’FC Santa Coloma, i el Pas de la Casa també impugnarà el partit. Finalment, l’FC Encamp va fer jugar Rodrigo Valera, sancionat, però aquest cas no anirà a més en quedar eliminats davant la UE Sant Julià. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT