PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Prop de 600 persones formen part d’‘Envelliment saludable’

Les activitats van des de la informàtica fins al senderisme o la cultura

Per El Periòdic

Una de les sessions d’‘Envelliment saludable’.
Una de les sessions d’‘Envelliment saludable’. | ANA/M.F.

La Fundació Crèdit Andorrà va donar ahir el tret de sortida a una nova temporada del programa Envelliment saludable per a persones majors de 60 anys. El responsable de L’espai, el centre social d’activitats i formació de la fundació, Joan Casas, va destacar que estan «molt satisfets» pel volum d’inscripcions que estan registrant, que ja «voregen les 600» i és previst que continuïn els pròxims dies després d’una setmana «intensa», des que es va obrir el període per apuntar-s’hi. Casas va assenyalar que s’estan assolint números prepandèmia, ja que «el nivell d’inscripcions ha anat evolucionant» i va afegir que estan «fregant la capacitat màxima».

El responsable de L’espai va emfasitzar que la intenció de la fundació és que les persones majors de 60 anys tinguin «un envelliment saludable» i que per aquest motiu s’ofereixen propostes «per a tots els gustos» amb una «àmplia gamma» d’activitats que van des de la informàtica a sortides de senderisme, culturals o xerrades sobre aspectes de salut.

Casas va subratllar la bona acceptació que tenen certes propostes d’informàtica, el taller de memòria i també les sortides i xerrades. De fet, va manifestar que estan «sorpresos gratament» perquè les ponències programades sobre la transhumància o la pedra seca han tingut «molt d’èxit». Pel que fa al taller de memòria, està ple, perquè és una proposta que agrada «molt perquè exerciten la memòria i fan funcionar la ment; a més socialitzen i passen una bona estona amb els companys».

Precisament la fundació treballa per oferir noves activitats que engresquin els participants i en aquesta nova temporada destaca el disseny Canva, perquè puguin desenvolupar les seves habilitats «informàtiques i artístiques», segons informa l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT