PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra vol aprendre de la derrota amb el Burgos

Sarabia, per primera vegada, es mostra decebut amb el succeït a la gespa

Per David Sansaloni

Sarabia parla amb els jugadors durant el partit contra el Burgos.
Sarabia parla amb els jugadors durant el partit contra el Burgos. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va recollir el cap de setmana la primera derrota d’aquesta 2023. Els tricolor van acabar cedint per 2-1 davant el Burgos a El Plantío després d’haver arribat al descans amb l’avantatge en el marcador. El partit, més enllà del resultat, va deixar una imatge poc vista des que Eder Sarabia va agafar les regnes de l’equip, i és que l’entrenador es va mostrar decebut amb el plantejament de partit que van fer els seus jugadors a partir del 0-1.


«El partit el perdem nosaltres mateixos després de fer 20-25 minuts de merda, i aquesta és la realitat», va declarar contundent el tècnic basc, mentre afegia que «no hem pensat en res, no hem jugat a futbol i hem volgut defensar el 0-1 intentant controlar coses que no estaven al nostre abast». Tot i això, Sarabia va recalcar que el millor del Burgos, des del seu punt de vista, havia tornat a ser el porter local, però aquest fet no treia el que «hem intentat ser una cosa que no som, hem intentat fer coses que no sabem i ens ha entrat aquesta bogeria de l’anada i tornada deixant de banda la pausa i el ritme».


Un altre punt de vista del que havia ocorregut, segons va assenyalar l’entrenador tricolor, havia estat el fet de pensar en les «temptacions, mirar la classificació, tant cap amunt com cap avall, i comences a pensar coses que et distreuen del realment important». Amb aquest context, també va haver-hi lloc per als punts positius, i és que «dubto que cap equip hagi compromès tant el Burgos com ho hem fet nosaltres avui», però aquest fet no va poder pal·liar la «frustració» de Sarabia, que va afirmar haver posat les coses clares al vestidor una vegada finalitzat el partit.


Finalment, a la plantilla tricolor només li queda aprendre d’aquesta derrota, i així ho va recalcar també el capità Hector Hevel, que va anar més enllà declarant que «són molts partits que perdem per la mínima, i si volem estar a dalt, els hem de guanyar, o com a mínim empatar». El Burgos s’ha endut així els sis punts, guanyant en l’anada i ara en la tornada, i l’FC Andorra ja pensa en el pròxim duel contra l’Albacete. 

 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT