PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El vent deixa sense competir a Cande Moreno a la pista austríaca

La Copa del Món de velocitat es cancel·la quan quedaven cinc esquiadores per sortir

Per El Periòdic

Cande Moreno, a Àustria.
Cande Moreno, a Àustria. | FAE

La Copa del Món de velocitat de Sant Anton (Àustria) ha estat marcada pel temps fins a l’últim moment. Després de tota una setmana modificant el calendari per establir dos supergegants en dos dies, finalment ahir, quan la cursa estava a la seva recta final, el fort vent va obligar a l’organització a donar per finalitzada la competició quan restaven cinc corredores per competir, entre elles, l’esquiadora de la Federació Andorrana, Cande Moreno.

Amb només 28 dones a la classificació final, les opcions d’entrar entre les 30 millors eren bastant clares, però la cancel·lació del torneig no ho va permetre. La suïssa Delia Durrer va ser la darrera corredora en sortir, mentre que no van poder finalitzar des del dorsal 47 endavant. És a dir, la canadenca Stefanie Fleckenstein, la nord-americana Monica Caill, l’andorrana Cande Moreno, l’eslovaca Rebeka Jancova i l’australiana Greta Small.

La carrera, per contra, la va guanyar la suïssa Lara Gut-Behrami, seguida per les italianes Federica Brignone i Marta Bassino.

PUBLICITAT
PUBLICITAT