PUBLICITAT

Els Verds, «més a prop» d'una entesa electoral amb el PS

  • Escoda demana la major presència possible a les diferents llistes
MARC RODRÍGUEZ
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Representants dels Verds i del PS, a la reunió de la setmana passada. Foto: TONY LARA

Passades les 22.00 hores de la nit, i després d'una reunió que va durar prop de tres hores, els Verds van sortir de la seu socialdemòcrata amb la sensació d'estar «més a prop del pacte d'entesa» amb el qual concursaran conjuntament a les eleccions generals anticipades. Així ho va confirmar la presidenta de la formació ecosocialista, Antònia Escoda, que va concretar com la reunió va girar entorn als eixos programàtics, constatant una «molt bona consonància», mentre que, segons va afirmar, no es va concretar «res de noms».

Tot i això, la qüestió dels noms no haurà de trigar gaire en tancar-se, ja que la comissió encarregada de treballar en aquesta entesa es va fixar com a data màxima dissabte a la tarda, segons Escoda, de manera que encara hi ha un marge de dos dies per tractar de consensuar una postura en aquest sentit. Una de les possibilitats que figura a la travessa és que la presidenta dels Verds pugui presentar-se a la llista territorial encampadana, tot acompanyant un socialdemòcrata amb el perfil de Francesc Rodríguez.

els verds volen presència / Sense entrar en aquestes travesses, Escoda sí que va voler recordar que els Verds «són d'àmbit nacional» i tenen una vocació global. Així, sense demanar explícitament una representació en bona posició a la llista nacional, va afirmar que els Verds volen estar «a quants més llocs millor». En qualsevol cas, els ecosocialistes recolliran avui la documentació per si haguessin de presentar-se en solitari si el pacte no prospera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT