PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Protecció Civil recomana a la ciutadania mantenir-se informada davant l'imminent episodi de nevades

El servei apunta que dilluns i dimarts pot haver-hi d'abundants a totes les cotes

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d'una nevada al centre d’Andorra.
Imatge d’arxiu d'una nevada al centre d’Andorra. | Maricel Blanch

L'arribada d'un front de cara a aquest diumenge pot portar les primeres nevades al nord segons ha informat el Servei Meteorològic a través de les xarxes socials. Puntualment, a la tarda pot nevar a tot el país, però tot plegat serà feble. Tot i això, de cara a dilluns i dimarts, el servei apunta que l'afectació de la pertorbació atlàntica en qüestió podria deixar un episodi de nevades abundants a totes les cotes d'Andorra.

Per aquest motiu, el Departament de Mobilitat comença a fer els primers avisos a la ciutadania, a qui recomana preparar equipaments i mantenir-se informat a través dels diversos canals de comunicació. Protecció Civil Andorrana també recomana a la ciutadania seguir el seu perfil de les xarxes socials per a tenir tota la informació actualitzada.

El Comú de Canillo, per la seva banda, recorda a la ciutadania a través de les xarxes socials l'obligatorietat de tot propietari a treure i netejar la neu i el gel acumulats a la voravia que confronta amb la seva propietat i mantenir-la en les degudes condiciones de circulació i utilització per a les persones així com la veu i gel acumulats als llosats. Per altra banda, la corporació també ha publicat un recordatori davant l'episodi de nevades previstes per a la setmana vinent on, segons el codi de circulació, es recorda que des de l'1 de novembre fins al 15 de maig s'han de dir equipaments especials de manera obligatòria.

PUBLICITAT
PUBLICITAT