PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La meitat de les entrades venudes pel concert en favor d'Ucraïna

L'actuació tindrà lloc el dimarts vinent a partir de les 20.30 hores

Per El Periòdic

El cartell del concert.
El cartell del concert. | Consolat d\'Ucraïna

 

El concert solidari en favor d'Ucraïna organitzat pel grup d'antic alumnes de l'escola francesa i espanyola ja ha aconseguit vendre la meitat de les entrades disponibles. Així ho ha confirmat el cònsol honorari d'Ucraïna a Andorra, Antoni Zorzano, qui ha assenyalat que durant el cap de setmana s'espera vendre la totalitat de les localitats per tal de donar major suport a un país que encara es troba immers en el conflicte amb Rússia.

L'actuació tindrà lloc a partir de les 20.30 hores del dimarts vinent, 17 de gener, al Centre de congressos d'Andorra la Vella i portarà com a títol 'Units per Ucraïna'. Està prevista l'actuació en directe del violoncel·lista i el violinista, Lluís i Gerard Claret, del pianista Enric Bartumeu, i del també pianista Jordi Barceló, que estarà al capdavant de la Grossband i les Swing Girls. També s'oferirà una actuació de dansa a càrrec de la ballarina ucraïnesa Maryna Len i la seva escola Soul Dance.

Les entrades pel concert, a un preu de 25 euros, es poden comprar de manera presencial al Centre cultural la Llacuna o de manera telemàtica a través del portal andorralavella.ad/entrades. Els beneficis recaptats es destinaran íntegrament a la compra de generadors elèctrics per a la població ucraïnesa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT