PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Torna la Copa Constitució Protecvall

Duels a partit únic que podem suposar un abans i un després a la temporada de molts equips

Per El Periòdic

El quadre de la Copa Constitució.
El quadre de la Copa Constitució. | FAF

CF ATLÈTIC AMÈRICA – UE ENGORDANY (11.00h – Centre d’Entrenament de la FAF – Youtube FAF TV Live)

 

La Copa Constitució Protecvall començarà al Centre d’Entrenament de la FAF amb un duel entre un equip de la Lliga Unida i un de la Lliga Multisegur Assegurances. Atlètic Amèrica i Engordany arriben buscant un lloc als quarts de final. A la lliga, l’Atlètic Amèrica està lluitant per l’ascens, mentre que l’Engordany ocupa la zona mitja-baixa.

 

 

FC SANTA COLOMA – CE CARROI (11.00h – CE La Massana – Twitch Fedandfut)

 

Duel també entre equips de categories diferents per obrir la Copa Constitució Protecvall a les instal·lacions del CE La Massana. El FC Santa Coloma s’enfrontarà al CE Carroi. Els colomencs volen mantenir vives les dues cartes que encara tenen a la mà per buscar la classificació europea, mentre que el Carroi, quart classificat a la Lliga Unida, vol continuar amb la seva bona temporada eliminant un candidat al títol.

 

 

UE SANT JULIÀ – FC ENCAMP (15.00h – Centre d’Entrenament de la FAF – Youtube FAF TV Live)

 

També dos equips de categories diferents saltaran al camp al segon torn, el de les 15.00h. Serà al Centre d’Entrenament de la FAF entre el Sant Julià, cuer de la Lliga Multisegur Assegurances, i el FC Encamp, equip que lluita per l’ascens, a la Lliga Unida. Serà una eliminatòria que posarà a prova la feina feta per tots dos equips durant les vacances de Nadal. Un lloc als quarts de final està en joc.

 

 

UE SANTA COLOMA – INTER CLUB ESCALDES (15.00h – CE La Massana – Twitch Fedandfut – Ràdio Valira 93.3)

 

El duel ‘estrella’ dels vuitens de final és sense dubte l’eliminatòria entre la UE Santa Coloma i l’Inter Club Escaldes. Dos candidats al títol, no només al de la Copa Constitució Protecvall, sinó també al títol de la Lliga Multisegur Assegurances. Tots dos equips saltaran a la gespa amb dues cartes per Europa, però només un dels dos les mantindrà. L’altre, s’ho haurà de jugar el tot pel tot a la Lliga. Per a molts, es tracta d’una final anticipada.

 

 

ATLÈTIC CLUB ESCALDES – FC PAS DE LA CASA (19.00h – Centre d’Entrenament de la FAF – Youtube FAF TV Live)

 

Duel de líders a l’últim torn dels vuitens de final a la Copa Consstitució Protecvall. El líder de la Lliga Multisegur Assegurances, i vigent campió de la Copa, l’Atlètic Club Escaldes disputarà la seva eliminatòria davant el líder de la Lliga Unida, el FC Pas de la Casa. Els escaldencs defensen el títol i voldran mantenir les dues cartes europees davant un FC Pas de la Casa, amb jugadors experimentats, que voldran culminar una gran temporada, amb l’ascens entre cella i cella. El guanyador, a quarts contra el Ranger’s.

 

 

IMMOBILIÀRIA CISA FS LA MASSANA – PENYA ENCARNADA D’ANDORRA (19.00h – CE La Massana – Twitch Fedandfut)

 

Per últim, Immobiliària CISA FS La Massana i Penya Encarnada d’Andorra tancaran els vuitens de final al CE La Massana. L’últim bitllet a quarts se’l jugaran el sisè classificat de la Lliga Unida i el penúltim de la Lliga Multisegur Assegurances, el renovat Penya Encarnada d’Andorra. El vencedor d’aquesta eliminatòria es trobarà als quarts de final el FC Ordino.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT