PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú tindrà a Schladming la pròxima Copa del Món per un canvi al calendari

Els problemes amb la neu a Europa estan afectant el full de ruta establert en un inici

Per El Periòdic

Verdú durant la Copa del Món a Soelden.
Verdú durant la Copa del Món a Soelden. | Agence Zoom

Els problemes amb la neu a Europa estan afectant la majoria de calendaris i previsions de preparació de les diferents disciplines de l’esquí alpí, i no ha estat menys a la Copa del Món de gegant. La cursa prevista per a Garmisch el 29 de gener es va cancel·lar durant aquesta setmana, i ja hi ha data i lloc nou: 25 de gener, a Schladming.


Després d’una setmana d’incertesa, en què la FIS confirmava la suspensió de la cita alemanya de Garmisch, la federació internacional ha establert ja una cursa substituta. Així doncs, Schladming, a Àustria, serà la pròxima parada de Joan Verdú pel que fa al circuit mundial.


D’aquesta manera, i sempre que no hi hagi cap canvi d’última hora o durant les pròximes setmanes, la Copa del Món, a més de la cita austríaca, tindrà les dels Estats Units (Palisades Tahoe, 25 de febrer), Eslovènia (Kranjska Gora, 11 i 12 de març), i les finals d’Andorra (Soldeu, 18 de març).

 

Moreno, a St. Anton

 

La Copa del Món de velocitat de St. Anton, on es troba Cande Moreno, finalment comptarà amb dues úniques curses de supergegant. L’entrenament de descens, que estava programat per a ahir, finalment tampoc es va poder celebrar.


Les dificultats amb la neu a l’estació austríaca han provocat que les curses del cap de setmana, que estava previst que fossin un descens i un supergegant, finalment passin a ser dos supergegants.


La que sí que va competir ahir va ser Íria Medina, que va aconseguir ser 22a a l’última cursa dels Nacionals d’Haití en la disciplina de gegant, que van tenir lloc a Kronplatz. L’esquiadora andorrana va fer una primera mànega sent 26a, però a la segona va marcar el 12è temps amb una pèrdua de menys d’un segon. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT