PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc busca «reiniciar conceptes» davant l’Ourense

El vestidor s’aferra a un missatge de tranquil·litat davant l’última derrota

Per David Sansaloni

Luz intenta la cistella en l’últim partit a casa davant l’Oviedo.
Luz intenta la cistella en l’últim partit a casa davant l’Oviedo. | Dani Catalán - BCA

El MoraBanc torna a la competició després de l’últim revés patit a la LEB Or. La derrota davant l’HLA Alacant va provocar la pèrdua del lideratge a mans del Zunder Palència, i ara els tricolor busquen «reiniciar conceptes», segons va explicar ahir Natxo Lezkano. El missatge, tot i això, és de tranquil·litat, ja que des del primer moment el vestidor tenia clar que arribarien derrotes.


En aquesta ocasió, el Club Ourense Baloncesto espera el conjunt del Principat al Pazo dos Deportes Paco Paz (avui, a partir de les 19.00 hores), en un duel que esdevé vital per no despenjar-se de la lluita per al primera plaça. Els gallecs arriben amb cinc victòries i 10 derrotes, sent 12è a la classificació, amb canvi d’entrenador inclòs. «L’Ourense és un equip en fase de reconstrucció», va detallar Lezkano, «i han fitxat nous jugadors, molt bons, un nou tècnic, i els últims partits han demostrat un gran nivell, guanyant a Burgos, perdent en la pròrroga contra l’Alacant i vencent fàcilment el Juaristi». El context no afavoreix el MoraBanc perquè no sabran exactament amb què poden trobar-se. «Tenen molta confiança i els jugadors tindran ganes de reivindicar-se. No hem de deixar-nos portar per la classificació, i veure la realitat», va dir Lezkano.


L’última derrota contra l’Alacant va servir d’aprenentatge, i el tècnic basc té clar quines són les claus per tornar a establir una dinàmica positiva. «Necessitem equilibri, que els bases generen, els alers facin punts i els interiors dominen la zona. En els últims partits hem tingut molt poc encert, i no serà un aspecte preocupant si continuem generant joc perquè els nostres tiradors tinguin les millors opcions de tir», va assenyalar l’entrenador tricolor, que també es va mostrar clar en afirmar que «és una qüestió de ratxa. No apostaria a què vagin a errar molts més dies».


La notícia dolenta arriba, novament, des de la infermeria. Alexis Bartolomé va rebre un fort cop al clatell i no estarà disponible per a aquest partit. Sí que estaran al 100% la resta de jugadors, llevat de Tobias Borg, al qual encara li queden algunes setmanes. L’aportació anotadora d’homes com Dee o Czerapowicz serà un dels elements que Lezkano, espera, siguin determinants, així com el domini de Maric i Dos Anjos. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT