PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Puig torna a aconseguir la 8a plaça a Veysonnaz

Per El Periòdic

Puig a Veysonnaz.
Puig a Veysonnaz. | FAE

Roger Puig va disputar ahir la segona jornada a Veysonnaz referent a la Copa del Món. L’andorrà va tornar a assolir una 8a posició al gegant de l’estació suïssa en què havia de ser una prova de foc per a l’esquiador de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE). L’objectiu era buscar el top15 en la disciplina, però els dos últims dies ha aconseguit, no només entrar entre els 10 millors, sinó ser 8è.


Puig va repetir posició després d’una primera mànega en què va patir dificultats, que el van portar a fer el 10è crono. Després, a la segona mànega, va poder projectar un millor esquí per pujar posicions. Un 7è temps d’aquesta baixada final li va permetre obtenir una 8a posició final en la classificació general de la jornada. 

Avui, jornada de descans a aquesta Copa del Món, que continuarà demà amb l’eslàlom que tancarà la cita de Veysonnaz.

 

Roger Puig: «Un altre top10 quan l’objectiu inicial era el top15 en gegant. Estem molt contents dels resultats aquí a la Copa del Món de Veysonnaz. Avui una primera mànega que podia haver sigut millor, m’envia a la 10a, però una millor segona en què he fet el 7è temps i he pogut remuntar fins la 8a posició. Així que molt contents amb el resultat final».

PUBLICITAT
PUBLICITAT