PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno, a la Copa del Món de St. Anton

L'estat de la neu determinarà si es pot realitzar o no un entrenament oficial avui

Per El Periòdic

Moreno a St. Anton.
Moreno a St. Anton. | Christophe Pallot Agence Zoom

Cande Moreno es troba a St. Anton (Àustria), on el cap de setmana es presenta mogut amb la Copa del Món de velocitat. La cita inclou un descens i un supergegant. El primer entrenament oficial de descens havia de disputar-se ahir, però l’estat de la neu no ho va permetre.

Així les coses, avui es provarà també per poder entrenar a la pista de competició. Demà serà el dia del descens de Copa del Món (11.00 hores), mentre que el diumenge serà la jornada de supergegant (11.30 hores).

Moreno arriba després d’una difícil setmana en què no s’ha pogut entrenar al 100% a Passo San Pellegrino, on s’havia desplaçat l’equip per acabar de posar les bases abans d’aquesta doble cita de la Copa del Món.

Cande Moreno: «Tinc Copa del Món aquest cap de setmana. Avui havia de ser el primer entrenament però s’ha anul·lat per les condicions de la neu. A veure demà com va... Arribo a aquesta carrera no com m’hagués agradat, perquè per uns temes de salut em vaig haver de saltar alguns entrenaments a San Pellegrino la setmana passada. La bona notícia és que ja em trobo molt millor i puc afrontar aquestes carreres pràcticament al 100%, així que dissabte i diumenge, a per totes».

PUBLICITAT
PUBLICITAT