PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez s’acomiada d’Austràlia en caure per 3-6/4-6

L’andorrana es queda a un sol pas d’estar al quadre principal de Grand Slam

Per David Sansaloni

Vicky Jiménez al final del partit d’ahir.
Vicky Jiménez al final del partit d’ahir. | Open d\'Austràlia

Vicky Jiménez es va acomiadar ahir de l’Open d’Austràlia en perdre per dos sets (3-6/4-6) en la tercera ronda prèvia davant l’alemanya Eva Lys. L’andorrana estava a només una victòria de classificar-se, per primera vegada en la seva carrera esportiva, per a un quadre principal d’un Grand Slam.


Pel que fa a la trobada, ambdues tennistes van sortir capficades, tenint present que al davant tenien una oportunitat d’or per entrar en la llista de les millors competidores del torneig. Amb l’1-2, Jiménez va perdre el seu primer servei, però va poder igualar la balança novament amb el 2-3. Malauradament, Lys va trencar un nou servei de Jiménez, establint el 2-4 amb jocs relativament curts que van beneficiar l’alemanya. El 2-5 va posar les coses ben complicades per a la tricolor, que encara va gaudir d’un alè d’esperança en lluitar al màxim pel 3-5, però finalment la seva rival es va endur el primer set amb el 3-6 final.


Ja en el segon set, la del Principat va començar molt millor, sent més agressiva, més física i, sobretot, més intel·ligent sobre la pista. Ràpidament, es va establir un 3-0 favorable, però a partir d’aquí Lys va canviar completament el guió proposat per Jiménez. A poc a poc, i amb molta constància, l’alemanya de 21 anys i número 127 del rànquing WTA va capgirar el marcador fins al punt de posar-se per davant amb el 3-5. Posteriorment, el 4-5 va donar esperances novament, però Lys va acabar tancant amb el 4-6 final.

Així doncs, Jiménez s’acomiada de l’Open d’Austràlia realitzant un gran torneig. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT