PUBLICITAT

El percentatge de positius per alcohol es quadruplica

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un control, aquest estiu. Foto: ORIOL LLAURADÓ

El balanç del total de positius durant la última campanya de controls d'alcoholèmia, realitzada entre el 7 i el 13 de febrer passat, ha augmentat considerablement respecte les darreres actuacions. La Policia va informar ahir que dels 194 controls efectuats 10 van donar positiu, una xifra que representa un 5,15% respecte al total. Aquest índex és pràcticament quatre vegades més elevat que la mitjana del registrat en les darreres campanyes (la d'estiu, la de la tardor i la d'aquest Nadal),que va situar-se en l'1,16 %.

El Cos de la Policia va exposar ahir que atribueix aquest increment a dos factors. D'una banda, al fet que s'hagin fet els controls en la franja horària on s'havia observat una major incidència de positius (la nit) i de l'altra, a l'increment important d'efectius a l'hora de realitzar els dispositius de control.

Pel que fa a les detencions, la Policia va detenir durant la campanya de febrer a tretze persones per conduir begudes. Vuit d'aquestes van fer-se en el marc de la campanya de controls preventius d'alcoholèmia, mentre que les cinc restants van produir-se en el decurs d'altres controls.

Els conductors detinguts eren una dona i 12 homes, sis de nacionalitat andorrana, tres de nacionalitat espanyola i residents, dos residents portuguesos, un espanyol no resident i un francès no resident.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT