PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez passa per sobre de l’australiana Zoe Hives (6-1 i 6-1)

L’andorrana es troba a només una victòria d’entrar a un quadre principal per primera vegada

Per David Sansaloni

Vicky Jiménez en acabar el partit d’ahir.
Vicky Jiménez en acabar el partit d’ahir. | Open d\'Austràlia

Vicky Jiménez es troba a només un pas d’escriure una nova pàgina en la seva carrera esportiva. La jove tennista va passar per sobre de l’australiana Zoe Hives, finalitzant amb un doble 6-1/6-1 en la que és la segona victòria de la tricolor a l’Open d’Austràlia. D’aquesta manera, amb una alegria més, Jiménez accediria al quadre principal del torneig, un Grand Slam, per primera vegada, optant així a mesurar-se amb les millors del circuit mundial.


Pel que fa al partit, aquest va ser un tràmit per a la del Principat. La número 770 del rànquing WTA no va ser rival per Jiménez, que va posar punt final en poc més d’una hora. En el primer set, l’andorrana va arribar a marcar un 4-0 d’inici, trencant el servei de l’australiana dues vegades. A partir d’aquí, la reacció d’Hives va establir el 4-1, però aviat va tornar tot al discurs inicial, finalitzant amb el 6-1 final.


Ja en el segon set, Hives va sortir més endollada, contrarestant l’1-0 inicial de Jiménez. No obstant això, aquest seria l’únic joc que faria, ja que el 2-1 va acabar trencant el joc i el físic de l’australiana, que va cedir dos serveis fins a decantar completament la balança amb el 6-1 final.


En l’últim esglaó, la tennista del Principat es veurà amb l’alemanya nascuda a Ucraïna, Eva Lys, número 127 del rànquing WTA, que posseeix un nivell molt similar a Jiménez. Lys es va desfer en el seu partit de la romanesa Alexandra Cadantu-Ignatik en dos sets (4-6 i 1-6), i serà la pedra a superar per fer història.


Tal com va anunciar la jove tennista a l’inici de la temporada, entrar en un quadre principal d’un dels quatre grans tornejos mundials és un objectiu prioritari. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT