PUBLICITAT

Andorra la Vella

Petxarroman torna després de gairebé quatre mesos

El lateral disputa uns minuts en el partit amistós contra l’Inter d’Escaldes

Per David Sansaloni

Petxarroman ahir, durant el partit contra l’Inter d’Escaldes.
Petxarroman ahir, durant el partit contra l’Inter d’Escaldes. | @FCANDORRA

Álex Petxarroman és el primer fitxatge d’hivern de l’FC Andorra. El jugador basc feia gairebé quatre mesos que no disputava un partit amb la samarreta tricolor, des que es lesionés davant l’Eibar en les primeres jornades del campionat lliguer. Així doncs, ahir se’l va poder tornar a veure vestit de curt, ja que va disputar uns quants minuts en el partit amistós que van disputar FC Andorra i Inter d’Escaldes, a l’Estadi Nacional.


«Després de tot aquest temps parat a causa de les lesions, aquests minuts m’han vingut molt bé en l’àmbit personal per anar agafant una mica de ritme de competició, perquè els entrenaments són una cosa i els partits una altra completament diferent», va declarar Petxarroman en acabar la trobada. Tanmateix, el jugador va assenyalar que, avui dia, «intento estar al ritme dels meus companys, que semblen avions, i les sensacions, de moment, són bones».


En aquest període de temps aturat, Petxarroman assegura que ha intentat posar-se a punt des de fa alguns mesos, però que el Nadal li ha servit per fer un salt important i realitzar feina física extra per equiparar-se als seus companys. «Si l’entrenador vol comptar amb mi pel diumenge contra el Burgos, estic preparat», va remarcar el lateral, mentre afegia, arran de les diverses lesions que arrossega l’equip en defensa, que «al llarg de la meva carrera he jugat en totes les posicions de la defensa, i on em necessiti el tècnic per mi encantat». L’amistós davant l’Inter d’Escaldes va finalitzar amb victòria per 3-1, amb gols de Bakis, Bover, Valera i Sasha Andreu. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT