PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Adrià Vilanova romandrà allunyat dels terrenys de joc almenys tres mesos

L’FC Andorra perd el central a causa d’una lesió miotendinosa del bíceps femoral

Per David Sansaloni

Vilanova en una acció de l’últim partit contra l’Oviedo al Nacional.
Vilanova en una acció de l’últim partit contra l’Oviedo al Nacional. | @FCANDORRA

L’FC Andorra no podrà comptar amb els serveis d’Adrià Vilanova almenys per als pròxims tres mesos. El central català va haver de ser substituït en l’últim partit de lliga, a l’Estadi Nacional contra l’Oviedo, en sentir unes molèsties a la zona de l’isquiotibial. Després de realitzar-se les proves mèdiques pertinents, el club va comunicar ahir que Vilanova pateix una lesió miotendinosa del bíceps femoral de la cama dreta, amb afectació del tendó conjunt.


«La seva evolució marcarà el temps de baixa», va dir l’entitat tricolor a les xarxes socials. Normalment, les lesions miotendinoses solen tenir un període de recuperació al voltant de les tres o quatre setmanes. Malauradament, tot indica que Vilanova arrossega un trencament, que per petit que sigui ja duplicaria el temps de recuperació i, a més, cal sumar-li l’afectació al tendó conjunt. Comptant amb un període de recuperació posterior, tenint en compte que la introducció del jugador als entrenaments després de la molèstia serà progressiva, serà molt complicat que el central torni en plenes condicions abans d’aquests tres mesos estipulats.

 

Opció d’acudir al mercat

 

El cas de Vilanova fa més evident que, per no patir en excés durant la segona volta, l’FC Andorra hauria de buscar algun recanvi en el mercat d’hivern. La lesió de llarga durada de Martí Vilà, l’actual de Vilanova i els casos de Dani Morer i Álex Petxarroman que es troben en plena incorporació a la dinàmica de l’equip, obligaran la direcció tècnica a posar diferents noms sobre la taula. La decisió final, això sí, serà d’Eder Sarabia, que determinarà si aquests jugadors proposats poden donar el rendiment immediat que busca el tècnic. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT