PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les tempestes obliguen a cancel·lar les curses d’Íria Medina i Jordina Caminal

L’equip masculí d’alpí de la FAE espera reprendre la competició avui a Kronplatz (Itàlia)

Per El Periòdic

Àxel Esteve, Bartumeu Gabriel, Àlex Rius i Xavier Cornella.
Àxel Esteve, Bartumeu Gabriel, Àlex Rius i Xavier Cornella. | Origami / Òscar Rius

Les esportistes de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), concretament Íria Medina i Jordina Caminal, tenien ahir dues cites programades pel que fa al seu calendari competitiu, però ambdues, finalment, van haver de ser cancel·lades a causa de les fortes nevades.


A Bormio (Itàlia), Medina, que diumenge va ser tercera al gegant, tornava a disputar un segon gegant, però la meteorologia va obligar a suspendre la competició a l’estació italiana. Així doncs, l’equip va iniciar el viatge cap a Kronplat (Itàlia), on a partir d’avui s’engeguen quatre dies de curses, amb els eslàloms i gegants dels Nacionals de Tailàndia (dia 10 l’eslàlom i 12 el gegant) i d’Haití (dia 11 l’eslàlom i 13 el gegant).


D’altra banda, també una tempesta de neu va afectar l’estació austríaca de Zauchensee, on ahir se celebrava el segon entrenament oficial de descens de la cita de Copa d’Europa de velocitat, en la qual és present Caminal. L’organització manté per a avui la cursa de descens, al llarg del dia es decidirà si es fan la resta de curses previstes, o no. En principi, hi ha un descens avui, un altre demà i un supergegant el dia 12, tot englobat en la Copa d’Europa.

 

L’equip masculí, a Kronplatz

 

Després d’uns dies d’entrenaments a Dobbiaco amb Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella, i les curses d’Àxel Esteve i Àlex Rius a Obdach, l’equip masculí s’ajunta novament per a disputar, en aquest cas, dos dies de curses a Kronplatz (Itàlia).


A partir d’avui s’inicien els dies de competició a l’estació italiana, amb els eslàloms dels Nacionals de Tailàndia (avui l’eslàlom) i d’Haití (demà l’eslàlom), on entraran en acció Esteve, Rius, Gabriel i Cornella. L’equip masculí busca continuar la progressió aconseguida fins ara. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT