PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez venç Peterson en dos sets a l’Open d’Austràlia

L'andorrana continua viva a la competició en emportar-se el duel per 3-6 i 4-6

Per David Sansaloni

Vicky Jiménez durant el partit d’ahir a l’Open d’Austràlia.
Vicky Jiménez durant el partit d’ahir a l’Open d’Austràlia. | Open d\'Austràlia

Vicky Jiménez va tornar a la competició durant la matinada d’ahir, i ho va fer de la millor manera possible, amb victòria davant la sueca Rebecca Peterson per dos sets a zero (3-6/4-6) a l’Open d’Austràlia. L’andorrana no tenia una cita fàcil, i és que al davant es va veure amb la finalista del Crèdit Andorrà Open i número 120 del món, però, amb tot, Jiménez va ser capaç d’imposar-se i superar la primera ronda classificatòria del també primer Grand Slam de la temporada.


Pel que fa a la trobada, el primer set va començar sent el que s’esperava, amb Peterson establint un 3-1 en els primers compassos. No obstant això, a partir d’aquí va arribar l’allau tricolor, i és que del 3-2 es va passar al 3-6, amb jocs relativament curts i finalitzant amb fins a dos set points per a la del Principat. Intens, això sí, aquest període va durar més d’una hora i mitja, fet que va deixar clar que res estava venut i que al segon set podia passar qualsevol cosa.


Aquest set va anar completament diferent que el primer per a Jiménez, tot i que la seva rival va establir un 2-0 inicial. Fent gala de tècnica, esforç i potència, l’andorrana va empatar, i a partir d’aquí va passar per sobre la sueca fins al 2-5. La reacció de Peterson va arribar amb el 4-5, però la tricolor va acabar sentenciant.


Jiménez busca així la seva primera aventura en un quadre principal de Grand Slam, al qual, per entrar, necessitarà dues victòries més. El següent obstacle serà la neozelandesa Zoe Hives, de 26 anys,que ha derrotat en primera ronda la francesa Harmony Tan en tres sets (6-2/5-7/6-1).

PUBLICITAT
PUBLICITAT