PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els atletes de la FAA brillen a Sabadell

Carlota Màlaga, Duna Viñals, Alba Viñals i Cristina Martins signen un nou rècord d’Andorra en el 4x400

Per David Sansaloni

L'equip de la FAA.
L'equip de la FAA. | FAA

Els atletes de la Federació Andorrana d'Atletisme (FAA) es van quedar ahir a les portes de l'ascens a la primera categoria (A) del Campionat de Catalunya de clubs de pista coberta (B), que es va disputar ahir a Sabadell. L'equip femení va finalitzar en tercera posició, amb 66 punts, per darrere del GEiEG (70 punts) i de la Unió Colomenca d'Atletisme, que va aconseguir l'ascens amb 75,5 punts. Tanmateix, l'equip masculí andorrà ho va tenir encara més a prop, finalitzant segon amb 68 punts, per darrere de la Unió Colomenca d'Atletisme, que va ascendir amb 74 punts, i per sobre de la Unió Atlètica Terrassa, que va tancar el podi amb 67 punts.

No obstant això, més enllà de l'objectiu de pujar de categoria, els atletes tricolor van deixar grans resultats a la pista, començant per un nou rècord d'Andorra, aquesta vegada en la prova dels relleus femení. Carlota Màlaga, Duna Viñals, Alba Viñals i Cristina Martins van ser les protagonistes, en finalitzar la cursa amb un temps de 4.07.60. Així doncs, les joves de la FAA situen una nova marca a batre en el 4x400, mostrant també una evolució favorable.

A més del rècord, els competidors del Principat van registrar quatre victòries. Danel Herrero va vèncer en els 200 metres, Carles Gómez en els 1.500 metres i Miquel Vílchez en perxa. D'altra banda, la presència en el podi es va anar succeint. Lerato Pagès va ser segona en els 60 metres tanques, igual que Duna Viñals i Cristina Martins en els 400 i 800 metres, respectivament. Pau Blasi també va recollir una plata, en els 400 metres llisos, i Xènia Mourelo va ser tercera en els 1.500 metres.

Així doncs, els atletes de la FAA van tancar un gran cap de setmana, donant-ho tot a la pista, aconseguint victòries, podis i un rècord. D'aquesta manera, l'objectiu per a l'any vinent queda clar: assolir l'ascens a la màxima categoria.

PUBLICITAT
PUBLICITAT