PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Desitjos de victòria

L’FC Andorra rep l’Oviedo amb l’objectiu de tornar a sumar tres punts en el primer partit d’aquest 2023

Per David Sansaloni

Valera i Gil lluiten una pilota durant un entrenament d’aquesta setmana.
Valera i Gil lluiten una pilota durant un entrenament d’aquesta setmana. | @FCANDORRA

L’FC Andorra enceta l’any amb un partit exigent, en el qual es veurà les cares amb el Reial Oviedo en una cita que també serà l’inici de la segona volta de LaLiga SmartBank. Els tricolor van tenir un mes de desembre per a oblidar, en el qual només es van aconseguir dos punts de 12 possibles, sent així el segon pitjor equip de la lliga durant aquest període. Ara, els jugadors dirigits per Eder Sarabia tenen l’oportunitat de començar el 2023 amb bon peu, davant l’afició a l’Estadi Nacional (avui a les 16.15 hores).


Els andorrans tenen molt bons records de la seva última trobada amb l’Oviedo, que va esdevenir la primera victòria tricolor a la Segona Divisió del futbol espanyol, gràcies al gol en l’últim minut de Pau Casadesús. Des d’aquell moment, els dos equips han anat a l’una, i avui dia només dos punts separen ambdós conjunts. L’FC Andorra és 10è amb 29 punts, mentre que l’Oviedo és 14è amb 27 i, per tant, un resultat favorable als visitants podria intercanviar posicions, depenent de la resta d’equips implicats en aquesta zona de la taula.


Pel que fa a les dinàmiques, els del Principat sumen dos empats i dues derrotes en els últims quatre partits, mentre que els de Álvaro Cervera arriben després de ser eliminats de la Copa del Rei per l’Atlètic de Madrid per 0-2, i a la lliga registren dues victòries, un empat i una derrota en els darrers enfrontaments. «L’Oviedo és un equip al qual és molt complicat fer-li ocasions, i inclús gols, i haurem d’estar preparats per a tot», va declarar Sarabia, mentre afegia que «estem fent les coses molt bé, prou per poder tornar a sumar tres punts, i espero que demà sigui aquest dia».


Borja Bastón continua sent la referència ofensiva, i principal perill, dels asturians en un context de molts canvis per als equips a causa del mercat d’hivern, el qual, segons va assenyalar el tècnic tricolor, l’FC Andorra intentarà incorporar un lateral esquerre pur per cobrir la baixa de llarga durada de Martí Vilà. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT