PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc aposta pel partit a partit i no vol relaxacions davant l’HLA Alacant

Lezkano assegura que tothom està plenament concentrat després de les vacances

Per David Sansaloni

Speight realitza una cistella.
Speight realitza una cistella. | Dani Catalán - BCA

El MoraBanc busca començar el 2023 de la mateixa manera que va acabar el 2022: amb una victòria. En aquesta ocasió, el conjunt dirigit per Natxo Lezkano viatja fins a Alacant per enfrontar a l’equip de la ciutat (avui a partir de les 19.00 hores) en la que serà la tornada a la competició després de les vacances de Nadal. Els tricolor continuen líders de la LEB Or, però s’han trobat amb un Zunder Palència que no baixa el nivell i que comparteix resultats, amb 13 victòries i una derrota cadascun.


Tanmateix, Lezkano assegura que tothom ha tornat als entrenaments en plenes condicions «després d’haver passat uns dies amb la família i els amics per aquestes festes, i amb la il·lusió de jugar un bon partit i guanyar». La premissa continua sent la mateixa i el tècnic busca «allunyar-nos de mirar la classificació, de sentir les veus que ens diuen que bé juguem, que bons que som, i ser conscients que d’un dia per un altre podem passar de ser primers a ser tercers».


Al davant, el MoraBanc tindrà un HLA Alacant (7è classificat) «fet amb jugadors de play-off, amb molta experiència a la lliga», segons va explicar el tècnic tricolor, que també va afegir que «alguns d’ells ja saben el que és ascendir, juguen a un ritme altíssim, tant en els contraatacs com en els atacs en estàtic. El rebot ofensiu és letal, i aconsegueixen molts punts en segones oportunitats. Serà un equip que ens exigirà molt mentalment».


La clau per fer-se amb la victòria estarà en el fet de «saber atacar amb intel·ligència, baixar ràpidament a defensar, no patir desajustos, i ser agressius en el rebot». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT