PUBLICITAT

24 candidats a les proves per formar part de la JONCA

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Músics de la JONCA. Foto: TONY LARA

La 5a convocatòria de places per formar part de la Jove Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra (JONCA) ha comptat amb un total de 24 sol·licituds (13 violins, 5 violes i 6 violoncels).

Tots els candidats hauran de passar les proves d'accés que se celebraran aquest dissabte i diumenge al Trivium, l'espai lauredià d'arts escèniques del Comú de Sant Julià de Lòria. El jurat estarà format per Gerard Claret, director artístic de la Fundació ONCA, David Olmedo, ajudant de concertino de l'ONCA, Jordi Coll, violí de l'ONCA i Sylvie Reverdy, cap de violoncels de l'ONCA.

La JONCA, igual que l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), es troba emparada per la Fundació ONCA, entitat formada pel Govern d'Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, que en són els patrons. L'objectiu principal de la JONCA és formar nous músics per treballar en orquestres de corda i, alhora, ser una plataforma de llançament perquè els joves passin a formar part dels Solistes de la JONCA i de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra.

Les places l'orquestra s'atorguen per una durada de dos anys i poden quedar-ne de vacants segons els resultats de les proves.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT