PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esteve acaba 66è a l’esprint de Val di Fiemme

El fondista es queda a 23.86 segons del primer classificat

Per El Periòdic

Esteve durant la cursa d’ahir.
Esteve durant la cursa d’ahir. | Barbieri Nordic Focus

Irineu Esteve es va desplaçar a Itàlia, a Val di Fiemme, on resten les tres últimes jornades per tancar la competició, i on ahir es va disputar la cursa d’esprint, en la qual va ser 66è a 23.86 segons del primer.

La disciplina d'esprint no és precisament l'especialitat del fondista andorrà, com ho és la distància llarga. Així i tot, l’equip comptava amb una pèrdua al voltant dels 20 segons que, finalment, va ser de 23.

D’aquesta manera, Esteve fa front a les dues últimes curses del Tour en la 42a posició de la general, a poc més de cinc minuts (5.11) del líder, el noruec Johannes Hoesflot Klaebo, que mana amb 1.32.39,0, amb gairebé un minut de marge respecte al segon, el suec Calle Halfvarsson. La 30a posició del Tour d'Ski la marca el nord-americà Gus Schumacher, amb 53 segons de marge sobre Esteve.

Ara la competició segueix avui amb els 15 quilòmetres en sortida massiva en clàssic a les 13.30 hores, i es tancarà la present edició demà a les 12.45 hores amb els 10 quilòmetres de sortida massiva també, en lliure, per pujar l’Alpe Cermis.

Joan Erola, entrenador: «Ha perdut 23 segons. Pensàvem que seria una mica menys, que estaria per sota dels 20, però tampoc es trobava avui molt fi. A veure demà com va la distància».

PUBLICITAT
PUBLICITAT