PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esteve tanca el Tour d’Ski amb tres curses

El fondista de la FAE busca millorar i refer-se dels darrers resultats

Per El Periòdic

Esteve durant aquest Tour d'Ski.
Esteve durant aquest Tour d'Ski. | FAE

El Tour d’Ski es desplaça a Itàlia, a Val di Fiemme, on tindran lloc les tres últimes jornades que tancaran la competició. Les posicions finals s’acabaran de decidir entre avui, demà i diumenge, amb la presència d’Irineu Esteve, que busca millorar i refer-se dels darrers resultats. El fondista de la FAE fa front a aquesta última estada del Tour partint de la 40a posició de la general.

El Tour de Ski va viure un primer bloc a Val Müstair (Suïssa), un segon a Oberstdorf (Alemanya) i ara té una triple cita a Val di Fiemme (Itàlia). Avui es disputarà l’sprint en clàssic a partir de les 10.00 hores amb les qualificacions. Continuarà el Tour demà, amb els 15 quilòmetres en sortida massiva en clàssic a les 13.30 hores. Es tancarà la present edició el diumenge a les 12.45 hores amb els 10 quilòmetres de sortida massiva també, en lliure, per pujar l’Alpe Cermis.

Esteve és el 40è a la classificació general del Tour de Ski, amb un crono total de 1.34.49,0, a 3.47,0 del primer classificat, que és el noruec Johannes Hoesflot Klaebo (1.31.02,0) i a 55 segons de la 30a plaça que ocupa ara el suís Beda Klee (1.33.54,0).

PUBLICITAT
PUBLICITAT