Verdú arriba preparat per a Adelboden

L’esquiador andorrà va ser 12è a l’última cursa de la Copa del Món de gegant a Alta Badia

Verdú durant una cursa.
Verdú durant una cursa. | Christophe Pallot Agence Zoom

Joan Verdú torna a la competició demà, al gegant de la Copa del Món d’Adelboden, a Suïssa. L’andorrà arriba a la cursa amb la motivació que li ha donat el seu rendiment en les dues últimes curses de Copa del Món a Alta Badia, i també els últims entrenaments a Reiteralm (Àustria), on ha acabat de perfilar la preparació per a la cursa suïssa i en la qual vol superar marques.

«He acabat tres dies d’entrenament a Reiteralm -del 2 al 4 de gener- amb unes condicions molt exigents, però que a la vegada m’han servit per preparar molt bé la pròxima carrera, que és aquest dissabte», va explicar l’esquiador de la FAE, mentre afegia que «les sensacions són boníssimes, físicament em trobo molt bé, crec que estem molt ben preparats per a aquesta carrera, amb molta confiança i amb tot l’equip a tope».

L’esquiador andorrà va ser 12è a l’última cursa de la Copa del Món de gegant a Alta Badia, on també va ser 12è a la primera jornada d’aquesta cita. Dues dotzenes posicions consecutives al circuit mundial que li van donar molta moral per continuar treballant de la manera actual per estar entre els millors. Abans d’aquesta doble fita d’Alta Badia va ser segon al supergegant de la Copa d’Europa de Santa Caterina.

Ara mateix, Verdú és 19è a la general de la Copa del Món de gegant amb 44 punts. Igualment, marca 13.21 punts FIS a la disciplina de gegant i és el 27 del rànquing mundial. La primera mànega de la cursa d’Adelboden començarà a les 10.30 hores, mentre que la segona està prevista per les 13.30 hores.