PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El bàsquet uneix

El Champions for Unicef acull personalitats polítiques i socials, i esportistes d’elit per gaudir d’una tarda solidària

Per David Sansaloni

Un instant del partit entre els esportistes, ahir.
Un instant del partit entre els esportistes, ahir. | BCA

La tornada del Champions for Unicef va resultar tot un èxit sobre el parquet. El bàsquet va unir ahir, novament, personalitats de tots els àmbits, des de polítics fins a figures socials i, per descomptat, esportistes d’elit de multitud de disciplines del país. El pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany va ser l’escenari escollit per viure una vertadera festa a favor de la solidaritat.

 


El projecte benèfic va reprendre la seva activitat després de dos anys en blanc per l’efecte de la covid-19, i ho va fer des de les 19.00 hores, quan va tenir lloc el partit Vintage, que van disputar les personalitats de la vida civil i política d’Andorra. Cares ben conegudes com la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, el ministre de Presidència, Jordi Gallardo, la cònsol major del Comú d’Encamp, Laura Mas o el mateix president del MoraBanc, Gorka Aixàs, van ser alguns dels presents.


«Tornem a gaudir d’un acte que ens reuneix en una pista de bàsquet, sense tenir en compte d’on ve cadascú», va comentar Ruiz, mentre que Aixàs destacava la gran assistència de públic, declarant que «no m’esperava que vingués tanta gent, i estem molt contents de poder tornar a celebrar una tarda com aquesta. És senyal que hi havia ganes de veure aquesta iniciativa».

 


D’altra banda, al voltant de les 20.00 hores va començar el segon partit, que va enfrontar dos equips plagats d’esportistes d’elit, des d’alguns jugadors del MoraBanc, com Nacho Llovet, fins a corredors de MotoGP com Àlex Rins passant pels millors esportistes del país, com Mònica Doria o Nahuel Carabaña. L’espectacle va estar assegurat i el públic desplaçat al pavelló va respondre amb una gran implicació i alegria.


«És un orgull formar part d’aquest partit solidari i veure com esportistes d’altres disciplines s’impliquen tant», va explicar Llovet. I és que al costat dels jugadors del MoraBanc tots semblaven petits. «És divertit perquè quan surts de la teva especialització t’adones del complicades que són les altres», va dir el capità tricolor entre somriures. 

 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT