PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mor un home gran ingressat al Cedre per coronavirus

Actualment hi ha 59 casos actius, tres dels quals a l’hospital

Per El Periòdic

Entrada del centre sociosanitari El Cedre.
Entrada del centre sociosanitari El Cedre. | Maricel Blanch

El Ministeri de Salut va comunicar ahir una nova mort per coronavirus. Es tracta d’un home de molt avançada edat i que estava al final de la vida, però que ha acabat morint de covid. Estava ingressat a l’àrea geriàtrica del Cedre, però no era un resident. Amb aquesta mort, el total de defuncions se situa en 159 des que va començar la pandèmia, ara ja fa prop de tres anys.

A banda d’això, la xifra total de casos que s’han comptabilitzat per les autoritats sanitàries al Principat ha estat de 47.781 persones, amb un total de 47.563 persones que han estat donades d’alta. Actualment, hi ha 59 casos actius, tres d’ells es troben ingressats a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Finalment, des de l’inici del Pla de vacunació, s’han administrat 160.828 vacunes –58.184 primeres dosis, 57.562 segones, 43.072 terceres i 2.010 quartes–. Les persones que vulguin rebre la tercera o quarta dosi –en aquest darrer cas, cal ser major de 60 anys–, poden concertar cita a través del telèfon 821 955 i se’ls administrarà la vacuna bivalent.

PUBLICITAT
PUBLICITAT