PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Naturland rep un 22% més de visitants respecte al 2021

Assoleix una facturació propera als 5 milions d’euros, un augment del 35%

Per El Periòdic

La tirolina de Naturland.
La tirolina de Naturland. | Naturland

El primer balanç provisional del 2022 apunta dades més que optimistes per Naturland. Des del canvi de direcció, aquest ha estat el primer cop que el centre ha obert les portes tot l’any, el què permet consolidar Naturland com una oferta de lleure familiar en qualsevol època de l’any. El 2022, ha estat el primer any en què el nou equip ha pogut treballar al 100% des de la pandèmia de covid i els resultats, a manca de tancar oficialment els comptes, són molt positius: més de 106.600 persones han gaudit de les propostes de Naturland, el que suposa un increment de més del 22% respecte al 2021.

Un augment que s’ha vist reflectit també en les dades de facturació, que enguany previsiblement superaran els 4,8 milions d’euros d’ingressos, un 35,51% més que l’any passat i un 30% més que els 3,7 milions d’euros del 2019. Així doncs, el 2022 ha estat el millor any en la història de la societat, asseguren en un comunicat.

Així les coses, el director de Naturland, Xabier Ajona, va avançar que «continuem centrats en la desestacionalització i l’aposta per noves unitats de negoci per anar creixent, una estratègia que ja està donant fruits», va assegurar.

Més enllà dels bons resultats obtinguts al tancament de la temporada d’hivern 2021-2022 en què el nombre d’esquiadors i dies d’esquí es va pràcticament doblar, passant dels 2.345 als 4.730 en aquest darrer cas, s’han assolit bons resultats durant les vacances de Setmana Santa, i la temporada d’estiu ha estat també la millor en la història del centre. Segons Ajona, «no només hem tingut la millor temporada d’estiu, és que aquest ha estat fins ara el millor any de la societat».

La voluntat de Naturland és anar incrementant i diversificant l’oferta d’activitats, amb propostes com la celebrada el mes de juny passat, amb el primer esdeveniment de BTT que vol ajudar a consolidar i promocionar el Naturland Bike Center.

El 2022 clou també amb bons números per la setmana de la Puríssima i l’inici de les vacances nadalenques. «El fet de ser de les poques estacions nòrdiques de l’entorn que està oberta i que pot oferir servei gràcies als esforços de condicionament realitzats per l’equip de l’estació ens ha beneficiat, així com les bones temperatures, que han permès als visitants gaudir de les activitats de la cota 1.600».

La política d’adaptació de l’oferta a les condicions de cada època de l’any, ha permès mantenir gran part de les propostes del sector de la cota 1.600 durant l’hivern, i s’hi ha afegit un dels plats forts de l’any, amb la recent obertura del Forestline.

PUBLICITAT
PUBLICITAT