PUBLICITAT

Gutiérrez, a terra en el gegant

  • La representant femenina tricolor abandona també en la tercera prova als Mundials de Garmisch
EL PERIÒDIC
GARMISCH-PARTENKIRCHEN

Periodic
Mireia Gutiérrez, ahir durant el gegant dels Mundials de Garmisch, moments abans de caure com a conseqüència d'un forat a terra. Foto: FAE

Ala tercera, també a terra. Mireia Gutiérrez està tenint la negra als Campionat del Món de Garmisch-Partenkirchen i en ahir tampoc va poder completar el gegant, com li havia passat els dies anteriors en el supergegant i la supercombinada.

La representant femenina de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) en terres alemanyes, que sortia amb el dorsal 54, no va poder va sortir del recorregut en la part mitja com a conseqüència d'una tallada de línia per la qual va acabar impactant en un forat que hi havia degut al pas de les corredores. Fins l'abandonament Gutiérrez estava realitzant una bona baixada i esquiant amb força intensitat i agressivitat, segons va explicar posteriorment el director tècnic de la FAE, Carles Visa: «M'ha agradat molt la seva actitud, una llàstima que no hagi arribat a baix perquè estic segur que hauria fet un bon temps», va assenyalar.

Les condicions de la cursa, però, tampoc no havien acompanyat ja que l'hora prevista per iniciar la cursa eren les deu del matí però una boira espesa no va permetre començar fins el migdia. La primera mànega, en la qual va caure Gutiérrez, es va disputar per tant amb una mica de boira i unes condicions de pista força dura i humida.

Visa va acabar enviant-li un missatge d'ànim després de fallar en les tres proves que ha disputat en indicar: «Aquesta intensitat és la que necessitem si volem fer un pas més. A veure si en l'eslàlom de diumenge tenim la sort de cara», va dir.

ESTEVE NO FARÀ EL GEGANT / El gran heroi tricolor dels Mundials, Kevin Esteve, sortia amb el dorsal 18 ahir en els entrenaments del gegant que es fa avui i va finalitzar en la 17a posició que l'ha classificat per disputar la cursa. La manera d'esquiar del jove andorrà, però, va deixar molt a desitjar ja que en la primera mànega va fer dues errades greus per acabar 22è i en la segona, amb les forces al límit, també va estar discret. Finalment i després de valorar totes les opcions, l'equip tècnic i el corredor van decidir tornar a Andorra i que no participi ni en el gegant, ni en l'eslàlom de demà i diumenge. «Físicament i psicològicament està esgotat, des del dia 1 de gener que està fora d'Andorra competint i entrenant, i ara ja no pot més. El gegant l'ha fet al límit i si forcem més la màquina acabarà fent-se mal. És millor que talli uns dies per recuperar-se, i poder preparar de la millor manera possible aquest final de temporada», va argumentar Visa. Vidosa, però, té plaça reservada i sí que el farà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT