PUBLICITAT

Peñarroya demana més suport del públic per al que falta de Lliga

  • Matalí ja està a disposició per al partit contra l'ADT Tarragona d'avui, un equip de zona alta en hores baixes
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Matalí, ja recuperat, després de la final de la Copa a la pista plena de públic de Kniet Rioja, ex Clavijo. Foto: TONY LARA

Joan Peñarroya va demanar ahir més implicació per part del públic de cara als partits que resten de l'actual Lliga a l'Adecco LEB Plata. Comença la recta final, el tram decisiu, i l'entrenador tricolor és conscient de que tot el que sigui sumar a l'equip és necessari. No és que faci una crida... «Faig una ‘cridíssima'», perquè sap que el club s'està jugant l'ascens, està en una posició privilegiada i s'ha de fer un últim esforç: «La Rioja es va omplir en la final de la Copa amb 3.000 persones, a Mallorca ens vam trobar 1.500, a Tíjola un altre ple, a Extremadura igual... Són equips que estan lluitant pel mateix objectiu que nosaltres i el que l'envolta l'ajuda. Ens agradaria una resposta de la nostra gent. Hem de canviar l'aspecte del pavelló perquè necessitem aquest ‘plus'. Portem tot l'any a dalt i necessitem que tothom demostri que està amb el River ara que arriba el moment més important».

UN RIVAL REFORÇAT / Les paraules de l'entrenador no són en va. Certament aquesta temporada la mitjana d'espectadors al poliesportiu ronda els 400 ó 500, una xifra llunyana a la dels altres equips de la zona alta de la taula, tot i que ja s'ha demostrat en partits com contra el Tíjola que es pot arribar al miler. Avui és la primera oportunitat que té l'afició per respondre a la demanda de Peñarroya i de tot el club, contra l'ADT Tarragona a les 21.00 hores.

Matalí, baixa la setmana passada a Àvila, va començar dilluns a fer sessions progressives i dimecres va entrenar amb normalitat amb la resta del grup, cosa per la qual ja està al nivell dels seus companys. Tot l'equip estarà a disposició per tractar de continuar sumant triomfs davant un ADT també dissenyat per competir en la part alta, però que suma tres derrotes consecutives i està en hores baixes. «Ja hem jugat dues vegades contra ells [en la primera volta i en la Lliga Catalana, les dues amb triomf andorrà] i sabem que és un equip que sempre posa en dificultats als rivals. S'ha reforçat amb dos jugadors pensant en el l ‘play-off' d'ascens i per tant s'ha fet encara més fort».

Els dos jugadors són Juan Pisutina, un argentí que surt de la cantera del Lleida i que prové del Montsó, i el pivot americà internacional amb Àustria Opoku Hermann Kofi, un sostre de 2,08 metres molt físic i intimidador que donarà més poder sota la pintura.

Però el joc interior no és l'única alternativa en el joc de l'ADT. Precisament aquest equip genera desequilibri fent sortir els interiors per tirar des de fora i compten amb tiradors de gran nivell com ara Riu, Cage o Aramburu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT