PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté un home per agredir i retenir la parella

El cos arresta un altre home que volia entrar al país amb 0,8 grams de cocaïna

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu d'un control policia.
Imatge d'arxiu d'un control policia. | Cos de Policia

La Policia va arrestar dilluns un home resident de 39 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i moral i la llibertat, després d’agredir la seva parella al domicili i retenir-la a l’interior. Els fets van tenir lloc cap a les 15.00 hores a Escaldes-Engordany.

Ja dimarts, cap a les 03.00 hores, al Pas de la Casa, el cos d’ordre va detenir un turista de 27 anys, per resistència greu, injúries i amenaces als agents. L’home es trobava a l’exterior d’un local d’oci nocturn, després de forcejar amb un empleat que l’expulsava de l’interior per molestar la resta de clients. La patrulla va intervenir per controlar les dues parts, moment en què el detingut va «reaccionar de manera desproporcionada envers els agents», segons va informar la Policia en un comunicat. El mateix dia, a les 15.30 hores, a la frontera francoandorrana, es va controlar un home no resident de 22 anys per possessió de 0,7 grams de cocaïna.

D’altra banda, dimecres a primera hora del matí, cap les 09.00 hores, a la parròquia d’Escaldes-Engordany, una dona no resident de 26 anys, va ser detinguda per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic, després de presentar un certificat d’experiència laboral fals al Servei d’Immigració per tal d’obtenir l’autorització temporal per treballar.

Així mateix, dijous, es va efectuar una detenció més per un delicte contra la salut pública. En aquest cas, un home resident de 37 anys va ser arrestat en un control a la frontera del riu Runer quan accedia al Principat en un taxi i en possessió de 0,8 grams de cocaïna, a les 06.00 hores.

Finalment, pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, entre dilluns i divendres s’han arrestat un total d’11 persones. Totes elles tenen entre 19 i 59 anys i se’ls va detenir per conduir amb taxes d’entre 0,87 i 1,84 grams d’alcohol per litre de sang.

Durant el cap de setmana passat, cal recordar que es va detenir un turista de 36 anys per trencar mobiliari i el material informàtic d’una pensió d’Escaldes-Engordany per un valor de 600 euros. En ser detingut, l’home va reaccionar «de manera desproporcionada» i va llençar tota mena d’injúries contra els agents. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT