PUBLICITAT

Bàsquet i solidaritat, units amb la tornada del Champions for Unicef

La iniciativa es reprén després de dos anys d’aturada per la pandèmia

Per El Periòdic

El cartell de l’esdeveniment Champions for Unicef.
El cartell de l’esdeveniment Champions for Unicef. | BCA

Una de les dates més representatives i esperades del programa esportiu de les vacances nadalenques està de tornada. El projecte benèfic Champions for Unicef reprendrà la seua activitat el proper dia 4 de gener, després de dos anys en blanc per l’efecte de la covid19. 
Com és habitual, l’esdeveniment estarà protagonitzat per la participació de diverses personalitats, tant de l’àmbit polític com de l’esportiu, a més de tota la plantilla del Morabanc Andorra.

A la cita ja han confirmat l’assistència algunes cares conegudes de l’actualitat andorrana com el ministre de Presidència, Jordi Gallardo, la cònsol major del Comú d’Encamp, Laura Mas o el conseller general del Grup Independent, Ferran Costa. Pel que fa a la parcel·la esportiva hi haurà noms com els pilots de MotoGP Àlex Rins i Pol Espargaró, els ciclistes Carlos Verona i Purito Rodríguez, el futbolista Ildefons Llima o la jugadora de rugby Carla Mica, entre d’altres. 

La jornada benèfica començarà, a partir de les 19.00 hores, al poliesportiu del Prat Gran d’Escaldes-Engordany amb el partit Vintage amb les personalitats de la vida civil i política d’Andorra com a protagonistes. Seguidament, sobre les 20:00 hores se celebrarà el partit principal de la vesprada, protagonitzat pels esportistes d’elit, tota la plantilla del Morabanc Andorra inclosa. 

L’entrada a l’esdeveniment costarà 5 euros. Beneficis que aniran en augment, ja que els participants a l’esdeveniment també faran les seues aportacions solidàries. Tota la recaptació de la jornada serà entregada íntegrament a Unicef Andorra en una mostra més de que la màgia del bàsquet i la solidaritat caminen de la mà a Andorra per tal d’ajudar als més desfavorits. L’objectiu, a més de passar una jornada d’esport i diversió és superar els registres econòmics d’anys anteriors H

PUBLICITAT
PUBLICITAT