PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una cinquantena d'infants participen al Cagatió d'Ordino

Cada nen s'ha emportat una figura de Playmobil com a regal

Per El Periòdic

Uns infants cagant el tió.
Uns infants cagant el tió. | ANA/M.R.

Uns cinquanta nens i nenes s'han apropat a les 11.00 hores d'aquest dissabte a la plaça Major d'Ordino per a fer cagar el tió. L'acte, organitzat per la companyia lleidatana Xip Xap, s'ha iniciat amb una actuació musical on els dos animadors, amb humor i amb molt de ritme, han fet ballar pares i fills amb cançons nadalenques. Enguany, a diferència del Nadal passat -quan l'actuació es va celebrar en un recinte tancat i amb cadires tot respectant les mesures de seguretat arran de la situació provocada per la pandèmia- l'acte s'ha pogut desenvolupar amb el públic a peu dret. Un cop finalitzada l'actuació musical, l'espectacle ha prosseguit amb la tradicional cagada del tió, que ha tingut lloc amb torns de vuit participants. Cada infant, doncs, s'ha emportat un regal a casa que, en aquest cas, ha estat una figura de Playmobil.

L'acte ha estat dinamitzat per Xip Xap, una companyia lleidatana que, des de l'any 1983, es dedica a voltar per places, teatres, carrers i racons d'arreu amb l'objectiu de compartir la màgia de la música, dels titelles, del teatre i, tal com indiquen, de "tot el que fa referència a fer passar una bona estona a petits, mitjans i grans". En aquests moments, ja acumulen prop de 10.000 actuacions.

Quant als actes previstos per aquest dissabte, els infants de la parròquia ordinenca tenen una altra cita a les sis de tarda amb l'arribada del Pare Noel, qui rebrà als més petits a l'escenari instal·lat a la plaça Major.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT