PUBLICITAT

Antoni Martí serà el cap de llista de la coalició centrista

  • El número dos de la candidatura serà Jordi Cinca i el  líder del PRA, Ladislau Baró, ocuparà el tercer lloc de la llista
  • Mentrestant, els Verds i el PS donen el pacte per tancat sense definir els llocs que ocuparan a les llistes
marti
Jordi Cinca, Enric Casadevall i Antoni Martí. Foto: TONY LARA
L'actual cònsol major d'Escaldes-Engordany, Antoni Martí, serà el candidat a cap de Govern de la plataforma centrista en les properes eleccions generals del tres d'abril. El número dos de la candidatura serà Jordi Cinca, i qui ha estat durant aquesta legislatura president suplent del grup parlamentari reformista i líder del PRA, Ladislau Baró, ocuparà el tercer lloc de la llista.
Aquest dijous s'ha acabat dissipant una de les principals incògnites que giraven a l'entorn de la plataforma centrista des que aquesta es va presentar públicament la setmana passada. Després de diverses reunions al llarg de tot el dia, els possibles aspirants a liderar el nou projecte s'han posat d'acord perquè la persona que encapçali la candidatura sigui l'actual cònsol major d'Escaldes-Engordany, Antoni Martí. El número dos de la llista serà Jordi Cinca; i Ladislau Baró ocuparà la tercera plaça. A part dels tres primers de la llista nacional, també s'haurien prospectat bona part de la resta de la candidatura. Segons ha pogut saber l'ANA, aquest dijous al vespre, després de prendre la decisió, Martí l'ha comunicada al seu equip comunal i serà aquest divendres quan es farà la comunicació oficial.
Reunió PS-Verds
Paral·lelament, la presidenta dels Verds, Antònia Escoda, ha explicat a l'ANA que aquest dijous han deixat el pacte amb el PS pràcticament tancat, a falta que es pugui signar durant el cap de setmana. Escoda ha destacat que el punt més important que han aconseguit acordar és el compromís de crear una comissió per començar a treballar durant la pròxima legislatura en la modificació de la Llei electoral. Tant Escoda com el secretari d'Organització del PS, David Ríos, han comentat que la trobada d'aquest dijous ha servit per acordar els punts programàtics, però que encara no s'han tancat els llocs a les llistes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT