PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Patrick Pelegrina registra un doble podi i rècord d’Andorra

El nedador pren part en el Campionat d’Espanya absolut d’hivern en piscina de 25 metres

Per El Periòdic

Pelegrina al tercer calaix del podi.
Pelegrina al tercer calaix del podi. | FAN

Patrick Pelegrina va quallar una meritòria actuació en el 66è Campionat d’Espanya absolut d’hivern Astralpool en piscina de 25 metres, organitzat del 16 al 18 de desembre a les instal·lacions del CN Sabadell. 


Pelegrina, del CN Lleida, va competir en els 50 i 100 metres braça i en els 100 metres estils. El de la Federació Andorrana de Natació (FAN) va acomiadar el campionat amb una tercera plaça i rècord d’Andorra en la prova de 100 metres braça, amb un temps d’1.00.34, que rebaixa la seva marca anterior d’1.00.82. Pel que fa a la prova de 50 metres braça, Pelegrina va fer també un tercer lloc, amb un crono de 27.88, tan sols a sis centèsimes del seu rècord d’Andorra de la distància. Finalment, en els 100 metres estils l’andorrà va acabar 18è amb un temps de 56.35.


Els podis de Pelegrina són els primers assolits en 15 anys per un nedador andorrà absolut en un campionat d’Espanya, des del segon lloc aconseguit en els 400 metres estils individuals d’Hocine Haciane, a la ciutat de Gijón el 22 de desembre del 2007. Tanmateix, a la cita també van participar Mònica Ramírez, del CN Barcelona, i Aleix Ferriz, del CN Mataró. Ambdós competidors, una ja exnedadora en l’àmbit internacional, i l’altre com un dels noms a tenir en compte, van finalitzar realitzant un molt bon paper. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT