PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra posa punt final a un mes de desembre per oblidar

Els tricolor han sigut el segon pitjor equip de la lliga pel que fa als resultats, només superat per l’Alavés

Per David Sansaloni

Bakis lamenta una de les ocasions errades davant el Llevant a la Copa.
Bakis lamenta una de les ocasions errades davant el Llevant a la Copa. | @FCANDORRA

El mes de desembre no ha estat el millor per a l’FC Andorra, ni de bon tros. De fet, l’equip s’ha col·locat com el segon pitjor conjunt de LaLiga SmartBank en aquest període pel que fa als resultats, només per sobre de l’Alavés. El registre tricolor s’ha saldat amb un total de dues victòries i dos empats en quatre partits, sumant dos punts de 12 possibles, amb dos gols a favor i quatre en contra. D’altra banda, l’Alavés ha sigut l’únic equip que no ha aconseguit puntuar en aquestes últimes quatre jornades, amb un total de quatre derrotes, dos gols a favor i sis en contra.


El mes va començar amb un cop dur. La derrota davant l’FC Cartagena per la mínima (0-1) a l’Estadi Nacional va fer molt mal psicològic per la manera que es va donar. Els jugadors dirigits per Eder Sarabia van dominar de principi a fi, assetjant els murcians i gaudint d’innumerables ocasions per poder obrir el marcador. I quan tot semblava que el repartiment de punts estava assegurat, un malentés entre Lizoain i Altimira va acabar regalant la pilota a Jansson, que només va haver de tocar-la a porteria buida perquè els tres punts viatgessin lluny del país.


La següent cita, a la jornada 19, va ser a Osca, on també es va acabar cedint per 1-0 en un partit més fluix en atac, amb molta lluita i poques ocasions, tant per a un equip com per a l’altre. Finalment, la dinàmica en les dues últimes trobades, davant el Leganés a casa i contra el Tenerife a domicili va ser la mateixa. Els andorrans van començar per davant en el marcador, però no van poder mantenir l’avantatge. De fet, pocs minuts van tardar ambdós rivals a igualar els marcadors, per acabar els duels amb la balança equilibrada, sumant dos empats consecutius.


Molt similars a l’FC Andorra han estat el Racing de Santander, l’Eivissa i el Cartagena, amb tres punts per als del nord d’Espanya, i quatre que van anar cap a les illes i Múrcia. Cal destacar que, encapçalant aquesta llista, es troba el CD Mirandés, que fa no gaire jornades es trobava a la zona vermella de la taula. Els de Miranda d’Ebre han tret tres victòries i un empat, amb 10 gols a favor i sis en contra, assolint un total de 10 punts. Al colideratge s’ha apuntat també l’Eibar, amb xifres molt similars. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT