PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ACA organitza el Campionat Nacional d’automobilisme digital

Tots els integrants de la secció ACA eSports prenen part en aquesta Winter Race

Per El Periòdic

El cartell de la competició.
El cartell de la competició. | ACA Esports

L’Automòbil Club d’Andorra (ACA), Andorra Telecom i Crèdit Andorrà, sota la marca ACA eSports, van organitzar ahir, a l’ACA eSports Center (Ordino), el primer esdeveniment d’automobilisme digital, només per als integrants del projecte ACA eSports, però amb la idea que en un futur es converteixi en el Campionat Nacional d’automobilisme virtual, amb dues dates: una a l’estiu i una altra a l’hivern.


Un total de vint pilots es van reunir per competir: els cinc esportistes professionals de l’ACA eSports Team, 14 pilots de l’àrea formativa, l’ACA eSports Academy, i un convidat All Star, Mathieu Baumel, copilot francès de rally raid que actualment resideix al país i que disposa d’un palmarès extens (entre d’altres, ha estat quatre vegades guanyador del Ral·li Dakar amb el pilot Nasser AlAttiyah).


El traçat que va escollir l’organització per a la Winter Race va ser el de Tsukuba, al Japó i, pel que fa al cotxe, es va tractar d’una competició monomarca: Porsche GT3 Cup. La plataforma de simulació en la qual van tenir lloc les proves va ser la d’Asseto Corsa, amb una cursa presencial.


Els vint pilots, organitzats en quatre grups, van disputar les ràctiques lliures (cinc minuts, més una classificatòria de 15 minuts), la last chance, de 10 minuts, la final de consolació, que va tenir una durada de 15 minuts, la semifinal (15 minuts), i la final, a 20 minuts. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT