PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc felicita el Nadal amb el ‘Rabadà’

Els tricolor afronten l’últim partit de l’any la pròxima setmana contra l’Oviedo

Per David Sansaloni

Llovet i Bartolomé començant la cançó de felicitació de Nadal.
Llovet i Bartolomé començant la cançó de felicitació de Nadal. | BCA

El MoraBanc està de festa, i no és per a menys. Sembla que quan les coses van bé tot és més fàcil, i l’equip no va voler deixar passar l’oportunitat de felicitar les festes de Nadal amb el tradicional vídeo que acostumen a realitzar el cos tècnic i els jugadors de la plantilla. En aquesta ocasió, el conjunt tricolor es va moure al ritme de la clàssica cançó de Nadal el Rabadà.


Els dos integrants de casa, Nacho Llovet i Alexis Bartolomé, van ser els encarregats d’iniciar l’espectacle, del qual van formar part tots i cadascun dels seus companys, amb més o menys gràcia a causa del hàndicap de l’idioma però, això sí, amb un somriure de part a part. En qüestió de minuts, el vídeo va rebre centenars de reproduccions, a més d’algunes felicitacions per les festes, envoltat d’un ambient positiu per la bona actuació de l’equip a la LEB Or.

 

Acabar bé el 2022

 

L’objectiu a curt termini del MoraBanc és acabar bé aquest 2022, i per fer això hauran d’imposar-se a l’Oviedo el pròxim dijous, a partir de les 20.00 hores al Poliesportiu. Els tricolor continuen liderant la lliga, compartint espai amb el Palència que, de moment, tampoc afluixa.


Tanmateix, el fet de finalitzar la primera volta en la primera posició atorgaria al MoraBanc l’oportunitat de disputar la Copa Princesa al país, com a organitzadors, esdevenint seu de la competició. Tot i que entre cella i cella està l’ascens a l’ACB, l’opció de ser campions de Copa també suposa un incentiu per sumar un nou títol a les vitrines. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT