PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno aconsegueix fer podi a Santa Caterina

Jordina Caminal millora els seus punts FIS marcant un total de 63.65

Per El Periòdic

Moreno, al podi de Santa Caterina.
Moreno, al podi de Santa Caterina. | FAE

Cande Moreno es troba en un bon moment de forma, i així ho està confirmant el seu rendiment en les últimes setmanes. L’andorrana està realitzant entrenaments, i sobretot curses, en què el seu esquí està sent d’allò més bo. Una mostra d’això va ser el seu pas per la Copa del Món de Lake Louise i St. Moritz, i ho va complementar ahir amb la segona posició al descens FIS de Santa Caterina (Itàlia). A més, Moreno va millorar punts, com també Jordina Caminal, que va ser 40a, a un descens que va comptar amb la participació de 100 corredores.


El dia anterior a la cursa, en les sessions oficials d’entrenaments, Cande Moreno ja estava marcant cronos entre les millors. Si bé el dimarts va ser quarta a l’entrenament de Santa Caterina, ahir va confirmar els pronòstics amb el podi, gràcies a aquesta segona plaça a la cursa FIS de velocitat. El seu descens, a més, va estar a punt de significar la victòria, ja que es va quedar a només 0.01 de la guanyadora.


L’esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va marcar un registre d’1.06.08, a 0.01 de la vencedora, la italiana Sofia Pizzato, que es va imposar amb un temps d’1.06.07. En tercera posició va acabar la també italiana Elena Dolmen, a 0.28 de la seva compatriota. Finalment, Moreno va registrar, a més, 27.51 punts, per sota dels actuals 34.81.


Per la seva part, Jordina Caminal va córrer ahir mostrant una bona actuació, i això que ho va fer amb un dorsal molt alt, el 72 concretament, que no va impedir que la jove competidora de la FAE fes una bona baixada per situar-se a la 40a posició, amb +1.92 respecte de Pizzato i, el que és més important, amb una bona millora de punts, ja que va marcar 63.65, quan en té 88.56 a l’última llista de la FIS.


La competició no s’aturarà a Santa Caterina, i avui es disputarà el supergegant d’aquesta cita de velocitat a l’estació italiana. Segons va comunicar la FAE, la millor notícia d’aquestes curses està sent el nivell que estan mostrant tant Moreno com Caminal, que a poc a poc es troben més còmodes en els seus respectius circuits i van guanyant confiança de cara a les pròximes cites. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT