PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno continua amb el top30 al cap

La de la FAE realitza un entrenament de descens finalitzant quarta, a 0.22 de la millor

Per El Periòdic

Moreno durant l'entrenament d'ahir.
Moreno durant l'entrenament d'ahir. | Christophe Pallot Agence Zoom

Cande Moreno és aquests dies a Santa Caterina Valfurva, on avui s'ha celebrat un entrenament de descens en què ha finalitzat quarta, a 0.22 de la millor. Jordina Caminal ha estat 66a amb +3.18 -demà dimecres disputen un descens FIS i dijous un supergegant FIS. Moreno està en un gran moment de forma després dels dos blocs de Copa del Món de velocitat que ha disputat aquest mes de desembre a Lake Louise (Canadà) i St. Moritz (Suïssa). Una 32a posició a només 0.04 dels punts WC i una 21a amb 10 punts WC són la prova de la bona feina de tot l'equip.

La 21a plaça de St. Moritz va ser la confirmació del gran esquí que està demostrant l'esquiadora andorrana. Cande Moreno, tant al següent descens com al supergegant suís, no va poder completar les curses, però les sensacions i la posada en escena que va fer, amb un esquí sòlid, doneu peu a pensar en un futur molt esperançador per a ella.

Mentre competeix aquests dies a Santa Caterina amb la seva companya Jordina Caminal, Moreno ha fet un balanç del qual ha estat aquest inici de temporada amb aquests dos bons resultats en l'estrena en la Copa del Món:

«Puc fer un balanç molt positiu. En primer lloc, pel resultat del descens del divendres, amb una 21a plaça. Sincerament, no ens ho esperàvem, és un resultat que òbviament està dins del top30 és un objectiu per al nostre equip, però no el vèiem com un objectiu molt fàcil, bàsicament perquè hi ha corredores amb molta experiència en aquest circuit, molt bones, amb molt bon nivell i que porten molts anys treballant per estar-hi, i per a mi és la primera temporada en Copa del Món, així que per molt que fos un objectiu, ho vèiem una cosa bastant complicada. Així que estic molt contenta d'haver-ho aconseguit i estic segura de què tal com estem treballant, com estic esquiant, al nivell que estic és una cosa que podria tornar a repetir, espero que aviat».

«Per la resta de carreres que vaig fer, tant el descens com el supergegant, per més que fossin dues carreres que no vaig poder completar les valoro positivament perquè tinc el bon ritme, tinc el bon esquí, i això es va veure reflectit als parcials de la carrera i, òbviament que m'hagués agradat poder-los completar, però em quedo amb el positiu, amb el ritme que tinc, amb l'esquí que tinc i la feina feta, i penso que si continuo així a la que pugui tenir més experiència a aquest circuit, i ajuntar totes les peces com vaig fer el divendres, aquests resultats tornaran. De cara a l'any nou seguirem al circuit a la Copa del Món, així que continuarem lluitant per aquest top30, que penso que ara ja és una realitat».

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT