PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra torna a la Copa del Rei en busca d’un Primera

El Llevant és l’últim obstacle que els separa d’enfrontar un equip de la màxima categoria

Per David Sansaloni

Un instant de l’últim entrenament de l’FC Andorra a l’Estadi Nacional aquesta setmana.
Un instant de l’últim entrenament de l’FC Andorra a l’Estadi Nacional aquesta setmana. | @FCANDORRA

L’FC Andorra torna a la Copa del Rei, en un partit a cara o creu que determinarà si el conjunt tricolor segueix o no a la competició del KO. En aquesta ocasió, el Llevant serà l’última pedra a superar pel que fa a què els del Principat puguin somiar amb el fet de disputar una eliminatòria davant un equip de la Primera Divisió, i l’estadi Ciutat de València serà el que rebi avui, a partir de les 19.00 hores, un duel entre dos conjunts que arriben amb dinàmiques diferents.


Els tricolor conserven un gran record de l’últim enfrontament davant els valencians. Va ser a l’Estadi Nacional amb victòria per 3-1, amb remuntada inclosa. No obstant això, en aquells moments el Llevant no passava pel seu millor moment, i amb el canvi d’entrenador les situacions s’han capgirat. Els blaugranes són, avui dia, tercers a LaLiga SmartBank, només superats per l’Eibar i Las Palmas, a dos punts del lideratge. Per la seva part, els jugadors dirigits per Eder Sarabia porten quatre jornades sense conèixer la victòria (dos empats i dues derrotes) i busquen la manera de tornar al camí de l’alegria, que podria donar-se a la Copa del Rei.


«El Llevant ha superat el descens i han trobat una línia d’estabilitat tenint una de les millors plantilles de la lliga», va declarar Sarabia abans de marxar cap a València, mentre afegia que «estan a dalt, com és lògic, amb jugadors de molta qualitat, però, tot i això, nosaltres com a acabats d’ascendir tenim la il·lusió i la valentia màxima per arribar allà i ser protagonistes, voler la pilota i ser valents».


El tècnic basc s’agafa a les estadístiques, a les bones actuacions de l’equip fora de casa, per assenyalar que «estem convençuts que farem un gran partit i que podrem passar l’eliminatòria». L’ambient al vestidor «és espectacular», i els andorrans estan disposats a «posar la cirereta a aquest 2022». La proposta de l’FC Andorra no canviarà per a aquesta trobada i, tal com va dir Sarabia, la clau estarà que el Llevant «defensi molt sense la pilota, que és quan se senten més incòmodes». 

 

 

Els integrants de la plantilla i del cos tècnic mostren el seu suport al lesionat Martí Vilà

 

Els jugadors que conformen la plantilla de l’FC Andorra, així com la resta de membres del cos tècnic, van voler rendir homenatge i donar suport al lesionat Martí Vilà, que romandrà allunyat dels terrenys de joc bastants mesos, perdent-se el que resta de la present temporada.

De fet, Vilà va tenir ahir una reunió amb els metges i aviat passarà pel quiròfan per tractar-se el trencament dels lligaments del genoll.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT