PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Martí Vilà es perdrà el que queda de temporada

El lateral esquerre de l’FC Andorra pateix una ruptura al lligament encreuat anterior del genoll dret

Per El Periòdic

Vilà, a terra, en el moment en què va patir la lesió al genoll.
Vilà, a terra, en el moment en què va patir la lesió al genoll. | @FCANDORRA

Martí Vilà posa punt final a la temporada 2022-2023. Els pitjors pronòstics s’han complert per al lateral esquerre tricolor i es perdrà el que queda de campanya en haver-li diagnosticat una ruptura al lligament encreuat anterior del genoll dret, després d’haver de sortir substituït en el darrer partit de lliga, el passat divendres, contra el Tenerife a l’Heliodoro.


El jugador, que va arribar al club ara fa tres temporades, és un dels homes importants en els esquemes d’Eder Sarabia, i aquesta temporada havia registrat sobre el terreny de joc un total de 1.289 minuts repartits en 19 partits (16 d’ells de titular).


El context deixa la posició de lateral esquerre molt tocada, amb només Diego Pampín com a jugador que pot desenvolupar-se en aquest lloc. Amb aquest context, i el mercat d’hivern molt a prop, la pregunta de si l’FC Andorra buscarà un reforç, la va contestar ahir Sarabia, explicant que «tenim un altre lateral que és molt bo, com és Pampín, i que està donant un rendiment superior a l’esperat. Mika [Màrmol] també pot jugar aquí, però és cert que valorarem el fet d’acudir al mercat».

Sobre Vilà, Sarabia va assenyalar que «estarem molt a prop d’ell i, tot i no estar a la gespa, continuarà formant part d’aquest grup. Un cop dur a la vida, però com li vaig comentar a ell, ha de servir-li per sortir més fort». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT