PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andros deixa el circuit del Pas de la Casa amb ganes de repetir en un futur

Panis i Laffite protagonitzen el cap de setmana en les instal·lacions del Port d’Envalira

Per El Periòdic

Una de les curses del cap de setmana al circuit del Pas de la Casa.
Una de les curses del cap de setmana al circuit del Pas de la Casa. | FotoEsport

La comitiva de l’Andros deixa el Pas de la Casa amb ganes de tornar, segons van explicar ahir des de l’organització una vegada finalitzada la competició de curses sobre gel. En la present edició del meeting d’Andorra del Trophée Andros 2022-2023, en la categoria Elit PRO, Aurélien Panis va fer tot un recital en la segona jornada, guanyant totes les mànegues en les quals va competir. El guanyador del divendres va ser Christophe Ferrier, que va superar per la mínima al campió 2021-2022, Jean B. Dubourg. En la categoria Elit, el nom a destacar va ser Margot Laffite que, amb el seu doble triomf, va demostrar que segueix en plena forma.


Pel que fa a les jornades competitives, Panis i Yann Ehrlacher van obsequiar a tots els presents amb un gran duel que, aquesta vegada, va resultar favorable a Panis. El francès, al volant de l’Isere Audi A1, va completar una jornada sense fissures i els seus rivals no van aconseguir el seu objectiu.


D’altra banda, Laffite es va mostrar molt sòlida. L’experimentada pilot francesa va deixar ben clar que el canvi de traçat no seria una dificultat insuperable per a assolir el seu segon triomf en el Pas de la Casa. Va dominar les mànegues qualificatives, i amb el triomf assegurat es va mostrar més conservadora en la final. Va ser superada per Julien Febreau en la sortida, a partir d’aquest instant es va limitar a no perdre distàncies amb el seu rival.


«A pesar de no ser un any 100% favorable, hem tingut la possibilitat de fer una pista que ha aguantat el desgast que provoca el pas dels cotxes durant dos dies seguits», va comentar el responsable de l’Andros a Andorra, Àlex Bercianos, mentre afegia que «la felicitació dels pilots i el seu cos tècnic pel treball fet m’han deixat clar que el seu desig és tornar al Pas de la Casa». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT