Sebastià i Bartumeu s’imposen a la Cronoescalada

Gairebé una trentena de corredors van prendre part de la sortida

El podi femení.
El podi femení. | FAM

Laia Sebastià i Adrià Bartumeu es van acabar imposant en la 21a edició de la MoraBanc Copa d’Andorra d’esquí de muntanya, que també va ser la 26a Cronoescalada Nocturna CPA Pas de la Casa Grandvalira, de modalitat Vertical, i organitzada pel Club Pirinenc Andorrà.

Sebastià va ser la primera dona a travessar la línia de meta amb un crono de 22.24. L’exesquiadora de la FAE Sissi Hinterreitner va arribar en segona plaça amb un temps de 22.39, i Anna Albalat va completar el podi amb un temps de 23.59. En categoria masculina, Bartumeu es va imposar amb un crono de 17.13. El van acompanyar al podi Felipe Bravo i David Prades, en segona i tercera posició respectivament.

Gairebé una trentena de corredors van prendre part de la sortida i van completar un recorregut totalment vertical amb inici al poble del Pas de la Casa (TC de quatre places) i arribada al Coll Blanc amb un desnivell de 420 metres.