PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

A la venda els billets de la nova línia d'Andbus

El trajecte unirà qualsevol punt d'Andorra amb l'estació de l'AVE Lleida-Pirineus

Per El Periòdic

Part de la flota de vehicles d’Andbus.
Part de la flota de vehicles d’Andbus. | Andbus

La companyia de transports de viatgers Andbus ja té a la venda els bitllets per a la nova línia que unirà, a partir del 2 de gener del 2023, qualsevol punt d'Andorra amb l'estació de l'AVE Lleida-Pirineus. La companyia andorrana oferirà un total de 12 trajectes amb sortides cada dues hores des d'Andorra. Els bitllets seran oberts i hi haurà la disponibilitat d'adquirir abonaments.

Amb aquesta nova línia, Andbus té com a objectiu "acostar i facilitar el desplaçament des d'Andorra a l'estació de l'AVE Lleida-Pirineus". Andbus que ja té línia a l'Aeroport de Barcelona, amb aturada a l'Avinguda Diagonal i a l'Aeroport de Toulouse, concretament a l'estació d'autobusos de la ciutat francesa.

Així doncs, aquest nou servei aconsegueix tenir un enllaç diari a Lleida i facilitar un punt important de connexió de viatgers com és l'Estació de l'AVE. La companyia del Principat ha programat uns horaris en què el primer vehicle que surt cap a l'Estació de l'AVE ho farà a les 06.15 hores des de l'Estació Nacional d'Autobusos. Hi haurà sortides cada dues hores fins a les 16.15 hores.

Andbus continua efectuant el servei a domicili per a tots aquests viatgers que ho contractin via web. De tornada, el primer trajecte des de l'Estació de l'AVE Lleida-Pirineus cap a Andorrà serà a les 09.45 hores, havent-t'hi cada dues hores fins a les 19.45 hores, que serà el darrer trajecte, informa la companyia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT